اگر فقط به خدا اعتقاد داشته باشیم و خدا را بزرگ ندانیم و او را در حد ناظری بدانیم که تنها وقتی اوضاع بحرانی هست، آن هم شاید و نه حتما دخالتی در امور میکند (و او را فعّال ما یشاء رحمان و رحیم و حکیم و علیم و کریم و... ندانیم)، اعتقاد به چنین خدایی، چندان فایده و اثری در زندگیمان ندارد.
موضوع اصلی کتاب (من با خدای کوچکم قهرم!)، دربارهی تصحیح نگاه انسان به خالق هستی است! بسیاری از ما انگارهها و تصورات نادرستی دربارهی خداوند داریم، با همین تصورات هم زندگی میکنیم (و گمان میکنیم که دیدگاهمان هم درست است)؛ کتاب نشان میدهد که به چه دلیلی بسیاری از این تصورات دربارهی خداوند و نوع ارتباط ما با او نادرست است و این امر چه تبعات ناگواری در زندگی ما دارد و چگونه باید اصلاح شود.
مجموعهی طعم شیرین خدا، (که کتاب من با خدای کوچکم قهرم جلد نخست آن است) در حوزهی مبانی اعتقادیای که پشتوانهی سبکزندگی اسلامی است مخاطب را گام به گام برای رسیدن به یک زندگی شادکام و آرام (و با قابلیت مقاومت در برابر ترسها و افسردگیها) راهنمایی میکند و یکی از بهترین کتابها در این موضوع است.
کتاب دوم از این مجموعه (میشود اینقدر مهربان نباشی؟!) در مورد مهربانی و همراهی خداوند با بندههاست. با عناوین تأمّلبرانگیزی چون: چهجوری میشه هر لحظه در حال بندگی بود؟ - خدا برا بندههایی که دوسشون داره، چیکار میکنه؟ - میشه بدون شناخت اهل بیت علیهمالسلام خدا رو شناخت؟
کتاب سوم از این مجموعه (با تیغ مهربانیات آخرش میكشی مَرا!) به بیان رحمت رحیمیه خدا نسبت به بندگان پرداخته است. با عناوین مهمی نظیر: آیا خدای ما و خدای قرآن یکیه؟ - خدا سخت میبخشه یا آسون؟ - چرا همهش از خدای اخمو حرف میزنیم؟
کتاب چهارم (با رشته محبّتت به کجا میکشی مرا؟!) به حسن ظن به خدا و عدل خدا پرداخته است. با عناوین جالبتوجهی نظیر: حسنظنّ به خدا، معناش چیه؟ - میشه خدا رو دوست نداشتو پرستید؟ - آدمای خوبم از خدا میترسن؟
کتاب پنجم و ششم (با شِکَر شُکرت شیرین میشود کامم و با حمد جا را برای فرشتهها تنگ میکنیم) به موضوع شکرگزاری خداوند پرداخته است. با عناوینی نظیر: میدونستید خدا هم از بندههاش تشکر میکنه؟ - حُزن خوب، چه ویژگیایی داره؟ - بدون ریز شدن توی نعمتا میشه بنده شاکری بود؟
کتاب هفتم این مجموعه (ذکر است کسی که اهل شکر است) در مورد ذکر است.
تخفیف تا ۸۰ درصد با استفاده از کد
ketab