بسیاری از آثار شهید مطهری شعور دینی را ارتقا میدهند، قدرت تعقّل و تفکرّ دینی را رشد میدهند و قوی میکنند؛ پای استدلالی انسان را در مواجهه با شبهات مستحکم میکند؛ این کتاب اما در کنار داشتن همین مزیتها، به شدّت از حیث قلبی و معنوی نیز حال و هوای خاصی به انسان میبخشد؛ انسان را متوجّه حقایقی میسازد که در زندگی روزمرهی ماشینی به شدّت از آن غافل است؛ ما را متوجه این فرمایش عمیق حضرت علی علیه السلام میاندازد که میفرمایند:
خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجاست، در کجاست و به کجاست. فرمایش حکیمانه و بسیار عمیقی که مولوی بعدها آن را به زیبایی به شعر درآورد: از کجا آمدهام؟، آمدنم بهر چه بود؟ به کجا میروم آخر؟ ننمایی وطنم.
محور مباحث کتاب صحبت از هدف خلقت انسان است و عظمت معنوی که انسان میتواند به آن نائل شود و برکات عبودیت و بندگی و شیرینی و آرامش آن را برای مخاطب متجلی میسازد.
آزادی معنوی یکی از بهترین، و روانترین و جذابترین و معنویترین آثار شهید مطهری است که رهبر معظّم انقلاب مرتبط با آن فرمودهاند: «خودتان را برخوردار از معارف کنید. البته راهش آشنائی با قرآن، انس با قرآن، انس با نهجالبلاغه، انس با صحیفهی سجادیه است. خیلی از این تردیدها و نگرانیها و زنگارهائی که انسان در یک مواردی در دل دارد، با مطالعهی اینها تبدیل میشود به شفافیت و روشنی؛ انسان میفهمد، راه را میشناسد، کار را میشناسد، هدف را میشناسد. مثلاً مطالعهی کتاب «گفتارهای معنوی (مقصود آزادی معنوی است)» شهید مطهری متناسب با همین ایام ماه رمضان است.» اگر کل کتاب را به هر دلیل نخواستید بخوانید، خواندن گفتار اول را از دست ندهید...
تخفیف تا ۸۰ درصد با استفاده از کد
ketab